Summer edition 2023

0 days 00 hr 00 min 00 sc

30. jun 2023. godine od 22h. Rovovi niške tvrđave.

Petak, 30. jun / 22h

CounTriDJ

ConTruDJ

Od prvog nastupa, pre tačno 16 godina, nametnuli su nekonvencionalan stil. Iza njih su hiljade pređenih kilometara, još hiljade sati najsjajnije muzike na hiljadu različitih bina na različitim geografskim lokacijama.

Senidah

Senidah je poznata po svom specifičnom vokalu i stilu pevanja, kao i po svom ekstravagantnom izgledu. Regionalnu slavu je stekla objavljivanjem svog singla „Slađana“ u martu 2018. Bio je to glavni singl sa njenog debitantskog studijskog albuma Bez Tebe, objavljenog u martu 2019. za beogradsku izdavačku kuću Bassivity.

Detaljnije

Senidah
El Jazzyra

El Jazzyra

Live nastupi niškog sastava El Jazzyra donose jedinstvenu atmosferu istovremenog zatezanja i popuštanja energije, pri kojoj publika pleše u ritmu sa različitim instrumentalistima na gitari, saksofonu, perkusijama i klaviru koji se kombinuju sa DJ setom.

Detaljnije

Subota, 01. jul / 22h

nick

DJ Nick Sailor

Nikola Jovanović, aka Nick Sailor, postaje jedno sa elektronskom muzikom pre šest godina i od tada nastupa u mnogim klubovima u gradu i regionu.
Početak njegove karijere je protekao pod jakim uticajem disco muzike, dok ga trenutno karakteriše melodičan house zvuk sa vokalima koji su nezaobilazni deo svih njegovih nastupa.

Detaljnije

DJ Zarez

Početkom 90-ih, kada je Srbija počela da se otvara novim svetskim trendovima, Zarez je pratio priču i postao deo novog talasa i urbane kulture. Prvi vinil, kojim je započeo svoju karijeru, u kombinaciji sa urođenim osećajem za ritam, je ono što ga je dovelo do muzičke pozicije na kojoj se danas nalazi.

Detaljnije

zarez
Marko Nastić

DJ Marko Nastić

Tokom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni deo svih važnih tehno događaja u Beogradu i Srbiji. Već do svoje 25. godine je svirao sa di-džejevima poznatim u svetskim razmerama kao što su Karl Koks, Riči Hotin, Marko Karola, Kevin Saunderson, Grin Velvet, Adam Bejer, Bili Nesti i Sven Fet.

Detaljnije

DJ Spirko

DJ Spirko je pionir lokalne elektronske plesne muzičke scene. Organizator prvih rave žurki i osnivač “XL”-a, prvog underground kluba u kojem je puštana elektronska muzika sa gramofona u Nišu.

Detaljnije

spirko
foto
video

Premium hospitality

freya

Tickets

gigstix
vulkan
fangout

Partners

Aster Textil