Winter edition 2023

Prvo zimsko izdanje održano je poslednjeg vikenda u januaru 2023., u niškoj Hali Čair, na kojem je predstavljena 2 + 2 ekipa = dve DJ devojke kao headlineri, podržane sa dva muška DJ virtuoza uz čije zvuke je đuskalo oko 2.500 najvernijih fanova.

Prva zvezda ženskog dela ekipe došla je iz Kolumbije, DJ Eli Rojas – rezident DJ klubova Blue Marlin i Pasha na Ibizi, svetskoj prestonici elektronske muzike i ludog provoda.

Druga zvezda je iz susedne Severne Makedonije, DJ Marga Sol – koja u svom portfoliu ima veliki broj nastupa u poznatim klubovima širom sveta (Cafe Del Mar, Villa Mercedes, Tantra) i oficijelni DJ mnogih poznatih radio stanica i klubova od Italije i Grčke, do Meksika i Dominikane.

Muški deo ekipe su činili poznati DJ majstori, od kojih je prvi DJ Zarez – rezident kluba Julian Djupon, a drugi DJ Nick Sailor – rezident kluba The Hub u Nišu.

DJ Eli Rojas

DJ Eli Rojas

Svetsko ime i reputaciju stekla je kombinujući Latin & Caribbean zvuke sa Electronic scenom Ibize. Sa ritmovima salse i regea Ibiza je inspirisala Eli da kreira muzički pravac koji se ogleda u dub, dub-step, deep and tech-house zvucima, čime je definisala svoj prepoznatljivi stil kao Latin Urban Groove.

Detaljnije

DJ Marga Sol

Poznati DJ i muzički producent iz Skoplja, Severna Makedonija, do sada broji 18 albuma i ima učešce na preko 5.000 kompilacija za svetski poznate etikete: Sony Music, Kontor Music, Universal Music, EMI, Buddha Bar Compilations, Aluminium Records – Ibiza, Chall’O Music, Big City Beats – Ibiza, Wormland…

Detaljnije

marga
zarez

DJ Zarez

Početkom 90-ih, kada je Srbija počela da se otvara novim svetskim trendovima, Zarez je pratio priču i postao deo novog talasa i urbane kulture. Prvi vinil, kojim je započeo svoju karijeru, u kombinaciji sa urođenim osećajem za ritam, je ono što ga je dovelo do muzičke pozicije na kojoj se danas nalazi.

Detaljnije

DJ Nick Sailor

Nikola Jovanović, aka Nick Sailor, postaje jedno sa elektronskom muzikom pre šest godina i od tada nastupa u mnogim klubovima u gradu i regionu.
Početak njegove karijere je protekao pod jakim uticajem disco muzike, dok ga trenutno karakteriše melodičan house zvuk sa vokalima koji su nezaobilazni deo svih njegovih nastupa.

Detaljnije

nik
foto
video