DJ Eli Rojas

Eli Rojas

Svetsko ime i reputaciju stekla je kombinujući Latin & Caribbean zvuke sa Electronic scenom Ibize. Sa ritmovima salse i regea Ibiza je inspirisala Eli da kreira muzički pravac koji se ogleda u dub, dub-step, deep and tech-house zvucima, čime je definisala svoj prepoznatljivi stil kao Latin Urban Groove.

Nastupala je na Cocobeach Party u Parizu, gde je započela saradnju sa French Kitchen etiketom. Tokom godina radila je na Lolita’s party u glamuroznom Pacha klubu na Ibizi, kao i na čuvenom evropskom reggae festivalu The Rototom Sunsplash, kao i na prestižnom holandskom festivalu ADE (Lumina Party), kao i na festivalu CDLS u Barseloni.

Sledi veliki broj nastupa širom sveta: Sophias Club Belgija, Duran Bar Moskva, Pacha BCN Barcelona, Cafe Amazonas Malaga, Vip Room Atina, Alice Choo Cirih, Nox room Norveška, Formentera, Hard Rock hotel, Pacha, Sankeys, Tanit, Reggae Bar, STK, Guarana – sve poznati klubovi na Ibizi, Casagrande Portugalija, Italy Montblac and Bolzano Italija, SQ Klub Poljska, Luna Beach, Hurghada Cairo Egipat, Hula Hula Hrvatska, Ilusion Doha, Anonymous Bukurešt, Wall Miami, Sonpapa Madrid – a njen pravi dom je bio i ostao Blue Marlin na Ibizi gde je rezident DJ.