DJ Marko Nastić

DJ Marko Nastić

Marko Nastić rođen je 1979. godine u Beogradu i još od malena pokazivao je ljubav prema muzici, želeći razne muzičke intrumente i svirajući ih. Već sa 16. godina po prvi put zavrteo je muziku i postao resident DJ u Industrija bar-u, gde je upoznao Dejana Milićevića. Ubrzo je usledio njihov zajednički projekat Teenage techno punks.

Devedesetih godina Marko Nastić je uveliko postao sastavni deo svih važnih techno događaja širom Srbije, odakle njegova karijera počinje da ide ka samom vrhu.

Već sa oko 25. godina Marko Nastić zavrteo je muziku rame uz rame sa najvećim techno zvezdama, a neki od njih su Carl Coks, Richie Hawtin, Green Velvet, Adam Beyer, itd.

Nakon što je potpisao za berlinsku DJ agenciju „Kne’Deep“, njegova internacionalna karijera je procvetala. Prva turneja bila je 2002. godine u Brazilu, a danas nastupa i u Aziji, Evropi, Ujedinjenom Kraljevstvu, itd.

Marko Nastić nastupao je u mnogim beogradskim klubovima i splavovima, a neki od njih su splav Lasta, splav Leto, Industrija bar, club Hype, klub splav 20/44, i mnogi drugi.